Stap 1: Ga naar https://www.exodus.io/

Stap 2: Klik rechts bovenaan op de website op de knop ‘’Download’’.

Stap 3: Kies vervolgens voor Windows, Mac of Linux.

Stap 4: Download en open het installatie bestand om de wallet te installeren.

Stap 5: Start de Exodus wallet door op de snelkoppeling te klikken op je bureaublad of in het startmenu.

Stap 6: Zodra de Exodus wallet is opgestart klik je op ‘’wallet’’.

Stap 7: Zoek vervolgens je gewenste cryptocurrency in de lijst met wallets, voor dit voorbeeld gebruiken we Bitcoin.

Stap 8: Klik vervolgens op de knop ‘Receive’. Je krijgt dan vervolgens jouw wallet adres te zien. Hier kan je Bitcoin op ontvangen.

Let op! In tegenstelling tot traditionele bank systemen ben je met cryptocurrency zelf verantwoordelijk voor het veilig opslaan en beheren van je tegoeden. Zorg er daarom altijd voor dat je een back-up maakt van je wallet. Dit doe je door de stappen te doorlopen onder het kopje 'Backup' in het hoofdmenu van jouw Exodus wallet.