Om Ripple te ontvangen of verzenden heb je een Ripple wallet (digitale portemonee) en Ripple ontvangstadres (Ripple bankrekeningnummer) nodig.

Deze handleiding zal stap voor stap laten zien hoe u een account op GateHub aanmaakt, waardoor Ripple kan verzenden en ontvangen.

1 ) Account aanmaken

• Vul uw gegevens in en bevestig het aanmelden
  • *Belangrijk* Bewaar de recovery key ergens veilig. Dit kan een back-up usb zijn of dat u de sleutel opslaat. Maar ofhankelijk van de methode zorg ervoor dat deze informatie veilig ergens staat. * belangrijk*.
  • U zult een e-mail ontvangen van GateHub om uw account te bevestigen

2 ) Eerste keer inloggen

• Ga naar https://signin.gatehub.net/
  • Vul uw informatie in
  • In het welkom scherm wordt gevraagd om te selecteren welk account type u wilt hebben
  • Selecteer "individual" als u niet in de naam van een bedrijf handelt.
  • GateHub zal u vragen uw account te bevestigen met uw telefoonnummer
  • Vul uw telefoonnummer in op GateHub en vul daarna de code in die u heeft ontvangen
  • Klik "Skip the remaining steps" voor deze handleiding
  • Schakel  2-Step Verificatie om uw account beter te beveiligen
  • Klik op het wallet icoon aan de linkerkant

• Op deze pagina vindt u uw nieuwe wallet adres

Wallet voorbeeld

3 ) Uw eerste aankoop

• Ga naar https://www.satos.nl/ripple-kopen
  • Vul het aantal in wat u wilt aankopen
  • Selecteer het gewenste betaalmethode en klik op 'Plaats bestelling'.
  • Vul uw e-mailadres en net aangemaakt wallet adres in en laat de optie 'Use destination tag' uitgevinkt.
  • Zodra de bestelling is bevestigd en betaald zal de transactie z.s.m. verwerkt worden door SATOS en te zien zijn op uw GateHub account.

Succes!