Op deze pagina leggen we je uit hoe het SATOS affiliate programma werkt en wat je als affiliate partner van SATOS kunt verwachten.

Tapfiliate

SATOS maakt voor haar affiliate programma gebruik van Tapfiliate. Je kunt hier eenvoudig een account aanmaken door op de knop onder aan dit artikel te klikken.

Wat verdien ik al affliate van SATOS?

Als affiliate partner van SATOS ontvang je 0,15% van de omzet van klanten die onze website bezoeken via jouw persoonlijke partner-link. Omdat de koers van sommige cryptocurrencies erg fluctueert kan deze marge in praktijk soms afwijken. Uitbetaling vindt één keer per maand plaats, hierbij worden er direct euro's overgemaakt naar je bankrekening.

Hoe registreert SATOS de marge voor affiliates?

Zodra iemand op je persoonlijke partner-link klikt wordt er een cookie geplaatst op het apparaat (lees: computer of telefoon) van de website bezoeker. Deze cookie gebruiken we om toekomstige in- en verkopen via dit systeem te registreren en te koppelen aan jouw persoonlijke Tapfiliate account.

Hoe lang duurt het voordat ik kan beginnen?

Uit veiligheidsoverwegingen worden nieuwe affiliate accounts handmatig goedgekeurd door SATOS. Het goedkeuren van een nieuw account kan één tot twee werkdagen in beslag nemen.

Betalen klanten extra kosten?

Het is goed om te weten dat SATOS haar klanten geen extra affiliate kosten in rekening brengt. Bezoekers die via affiliates binnen komen betalen exact dezelfde vergoeding (fee) aan SATOS als wanneer zij onze website direct benaderen. Je kunt je partner-link dus gerust delen met vrienden, familie of collega's zonder dat zij hier iets van merken.

Vragen? Opmerkingen?

Neem vrijblijvend contact op met SATOS via live chat of telefoon. Ons support team staat 12 uur per dag voor je klaar.

link: https://satos.tapfiliate.com/programs/affiliate-program-for-satos/signup/