Laatste revisiedatum: 23-01-2019

We leren graag van onze fouten

Elke dag doen onze medewerkers hun uiterste best om de klanttevredenheid te verbeteren. Echter, waar mensen werken worden fouten gemaakt. Soms slaan zelfs wij de plank volkomen mis. En daar ben jij dan de dupe van. Dat mag natuurlijk niet gebeuren.

We leren graag van onze fouten. Heb je een klacht of opmerking? Vul dan ons klachtenformulier in door op de volgende knop te klikken

we reageren binnen 1 werkdag en proberen altijd met een passende oplossing te komen.

Heb je een klacht over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens? Dan kun je ook contact opnemen met ons via de e-mail klik daarvoor op de knop hieronder

Mocht je nou nog niet genoeg geholpen zijn dan kun je de klacht met betrekking tot je privacy ook melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens klik daarvoor op onderstaande link.