Op deze pagina vind je het cookiebeleid van SATOS

Laatste revisiedatum 04-03-2019

SATOS plaatst cookies wanneer je onze website satos.nl bezoekt. Dit zijn geen lange vingers of biscuitjes maar kleine tekstbestanden voor je pc, tablet of smartphone.

Door het plaatsen van cookies hoeven we niet continue dezelfde informatie van je te vragen, in te voeren of te downloaden als je terugkomt. Super handig dus! Cookies helpen ons tevens begrijpen hoe je onze website gebruikt. Zo weten we precies wat je vervelend vind en wat je juist goed vind werken. We gebruiken deze data bijvoorbeeld om onze website klantvriendelijker te maken. Hiernaast gebruiken we de data ook voor marketingdoeleinden en het uitvoeren van controles om fraudeurs buiten de deur te houden (compliance).

Naast cookies maken we gebruik van JavaScript. Door het gebruik van zowel cookies als JavaScript kunnen we leuke dingen doen. Zoals het onthouden van je bestelling en inzien wat er mis gaat tijdens je bestelling.

Het accepteren van cookies

Als je onze website volledig wilt gebruiken vragen we je bij zowel het bezoeken als het gebruiken van onze site cookies te accepteren. Dit gaat heel makkelijk. Je kan onze cookies op twee manieren accepteren: via de cookiemelding bij het eerste bezoek van onze website of simpelweg het gebruik van onze site.

Cookies weigeren, verwijderen of uitschakelen

Indien je liever geen cookies en JavaScript van ons wil kun je deze natuurlijk ook uitschakelen. Houd er wel rekening mee dat onze site niet optimaal zal werken, en we je onze diensten niet kunnen aanbieden. We raden je eigenlijk af onze website en diensten te gebruiken indien je cookies en JavaScript uitschakelt omdat we bij wet informatie van je nodig hebben.

Gebruik de onderstaande links als uitleg voor het verwijderen van cookies en JavaScript:

Alle cookies op een rijtje

• SATOS Sessie

Tijdelijk informatie van je sessie (websitebezoek) opslaan. Hierdoor hoef je bijvoorbeeld een formulier niet opnieuw in te vullen als je een pagina herlaadt, of niet alle velden in één keer juist invult.

• Locatie

Om je locatie te achterhalen. We slaan je IP-adres en geografische gegevens op om te weten uit welk land je komt voor de taal van onze website en om mogelijke fraude te kunnen traceren en tegen te gaan.

• Cookiemelding

Deze cookie gebruiken we om te onthouden of je de cookiemelding welke je bij je eerste bezoek ziet wel of niet sluit. Zonder deze cookie zal de melding niet permanent gesloten kunnen worden.

• Google Analytics

Met Google Analytics kunnen we inzien hoe je satos.nl gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. We gebruiken deze kennis voor marketing doeleinden. Zonder deze cookie missen we data welke we nodig hebben voor verbeteringen.

• Tapfiliate

Met de cookie van Tapfiliate kunnen we zien via welke partnersites je onze website bezoekt. Bijvoorbeeld via een website zoals bitcoinsvergleijken.nl of bitcoindeals.nl. Zonder dit cookie missen we data welke wij en onze partners nodig hebben voor verbeteringen aan de website.

• Facebook

Met deze cookie zien we welke producten je interessant vind. Zo kunnen we relevante advertenties tonen op Facebook. Hierdoor ontvang je alleen aanbiedingen die voor jouw interessant zijn. Een stuk persoonlijker!

• Inspectlet

Deze cookies maken het voor ons mogelijk om te kijken naar browsgedrag binnen onze website. Hierdoor kunnen we fouten opsporen en onze website verbeteren.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot ons cookiebeleid dan kun je altijd contact opnemen via onze contact pagina.