Ga naar www.jaxx.io en klik rechtsboven op ‘Download’ kies vervolgens voor de optie ‘Desktop versions’. Jaxx is ook beschikbaar voor op mobiel in de Appstore en Google Play.

Stap 2
Klik vervolgens op de knop ‘Download’ en kies jouw operating system. In dit geval kiezen we voor Windows.

Stap 3
Installeer Jaxx en klik op ‘Create New Wallet’ zodra Jaxx is opgestart

Stap 4
Zodra je akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden heb je jouw Jaxx wallet gecreëerd. Je kunt nu gebruik maken van deze wallet.
Let op: vergeet geen back-up te maken.