Ga naar https://myetherwallet.com en klik op ‘Create A New Wallet’.

Stap 2
Doorloop de introductie, lees de waarschuwingen aandacht om er zo voor te zorgen dat je cryptocurrencies goed beveiligd en opgeborgen zijn om te voorkomen dat deze worden gestolen of zoekraken.

Stap 3
Kies welke wallet je wilt gebruiken (MyEtherWallet heeft sinds kort een mobile applicatie ontwikkeld (MEWconnect) waarbij je jouw telefoon kan gebruiken als ‘hardware’ wallet).

MEWconnect:

1. Installeer de app op jouw telefoon vanuit de App Store of Google Play.
  2. Start de applicatie op en kies voor ‘Create new wallet’.
  3. Vul een complex wachtwoord in.
  4. Klaar! Je kan nu gebruik maken van de wallet op jouw mobiele telefoon.