Ga naar de Appstore en zoek naar 'Breadwallet' in het zoekveld. Download en installeer vervolgens de applicatie 'BRD - bitcoin wallet'.

Stap 2
Open de applicatie zodra deze gedownload en geïnstalleerd is.

Stap 3
Kies een pincode, onthoud deze pincode goed. Deze pincode moet je elke keer bij het openen van de BRD wallet invullen om jouw wallet te ontgrendelen.

Stap 4
Maak vervolgens een persoonlijke herstelcode aan en bevestig deze. Let op: de herstelcode is de enige manier om weer toegang te krijgen tot jouw wallet mocht je je telefoon kwijtraken.

Stap 5
Je bent nu klaar om cryptocurrencies zoals Bitcoin te ontvangen in jouw nieuwe BRD wallet. Klik op Bitcoin om de wallet te openen, klik vervolgens op Ontvangen. Je ziet nu jouw wallet adres verschijnen, dit wallet adres geef je op bij het plaatsen van een bestelling bij satos.nl/bitcoin-kopen.