Stap 1: Verbind de Trezor T
Met de bijgeleverde kabel sluit je de Trezor T aan op een pc of laptop. Zodra de Trezor T is aangesloten gaat het scherm van de Trezor T aan.

Stap 2: Download en installeer de Trezor T software (Trezor Bridge)
Open een webbrowser en ga naar de volgende website https://wallet.trezor.io/#/. Kies vervolgens het juiste besturingssysteem en klik op de download knop 'Download latest Bridge'.

Stap 3: Firmware updaten
De firmware van de Trezor T moet voor gebruik worden bijgewerkt. Klik hiervoor op de knop 'Install firmware'.

Stap 4: Een wallet aanmaken
Om een wallet op de Trezor T aan te maken klik je op de knop 'Create new'. Je kan er ook voor kiezen een bestaande wallet te herstellen door de optie 'Recover wallet' te selecteren.

Stap 5: Maak een back-up
We raden je aan om een back-up te maken, ingeval dat je de Trezor T kwijtraakt of mocht deze defect raken dan kan je door middel van de back-up nog bij jouw funds.
Klik op 'Create a back-up' je krijgt vervolgens 12 woorden te zien (seed), schrijf deze woorden goed in de aangegeven volgorde op. Je kan deze woorden opschrijven op de bijgeleverde 'recovery card'.
Tip: bewaar de recovery card niet op dezelfde plaats waar je de Trezor T hardwarewallet bewaart. Zo voorkom je dat  ingeval van een (plaatselijke) ramp zowel je Trezor T als je recovery card verloren gaan. In dit geval heb je namelijk geen toegang meer tot je Trezor T wallet met je cryptocurrencies.

Stap 6: Geef je Trezor T een label
Nadat je de back-up hebt voltooid kan je jede Trezor T een label/naam geven. Dit kan handig zijn als je meerdere Trezor's bezit.

Stap 7: Pincode instellen
De laatste stap is het instellen van je pincode. Deze code gebruik je om het apparaat te ontgrendelen en betalingen te voltooien. De pincode moet minimaal 4 en mag maximaal 9 cijfers bevatten.

Je bent nu klaar om gebruik te maken van jouw Trezor T, veel succes!